recursos educatius

En MURTA Animacions facilitem als pares la conciliació de l’horari laboral amb l’escolar. Disposem d’una completa oferta d’oci educatiu per als dies en els quals els xiquets no van a l’escola i els pares treballen, així com la possibilitat de realitzar l’aula matinal i la ludoteca divertida.
           
AULA MATINAL.

En MURTA Animacions posem a l’abast dels pares l’aula matinal per a que puguen conciliar la vida familiar amb la vida laboral. Amb aquest servei el xiquet pot entrar al centre abans de l’horari lectiu. Oferim un servei diari adaptat a les seues necessitats i sempre supervisat per monitors preparats.

LUDOTECA DIVERTIDA.

MURTA Animacions ofereix la possibilitat de gaudir d’un entorn lúdic i divertit per les vesprades, a partir de les 17:00h, al mateix centre. Amb aquesta activitat els xiquets aprenen a jugar i divertir-se en grup amb diferents jocs i activitats.

TALLERS DE NADAL I DE PASQUA.

Aquestes propostes són les que millor ajuden als pares a conciliar la vida familiar amb la laboral.
En MURTA Animacions disposem de l’oferta educativa per als dies en que els xiquets no tenen escola i els pares treballen. En aquestos tallers es realitzen activitats per a que els xiquets gaudisquen del temps lliure d’una  forma lúdica i didàctica a través de diferents activitats, manualitats, jocs, eixides en grup, etc.

SERVEI DE MENJADOR.

MURTA animacions disposa d’educadors qualificats per a desenvolupar les tasques corresponents al menjador escolar.

 

Consultar tarifes: 676083824 - elena@murtanimacions.com (ELENA)