protecció de dades

En www.murtanimacions.com hem adoptat totes les mesures necessàries per garantir la màxima seguretat i confidencialitat en el tractament de les seves dades de caràcter personal.

Per navegar per www.murtanimacions.com no necessita subministrar cap dada personal. Pot, per tant, fer una visita totalment anònima.

Totes les dades confidencials recollides en el moment de realitzar aquestes accions, són incorporades a la nostra base de dades i s'utilitzen exclusivament per personalitzar les seves posteriors visites a www.murtanimacions.com i per poder realitzar els serveis que ens hagi sol·licitat, així com per enviar informació sobre notícies i/o serveis que puguin resultar-li d'interès. En cap cas aquestes dades seran cedides a terceres empreses alienes a Murta Animacions.

En compliment del que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, podrà en tot moment exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, simplement enviant-nos un correu electrònic a info@murtanimacions.com.