avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'exposen les dades identificatives de l'empresa a continuació.

ELENA GOIG MORENO
20831651-E
Plaça del Regne, 10, 2, 4
46600 - Alzira

Propietat Intel·lectual

Els continguts d'aquesta web, textos, imatges, sons, animacions, etc. així com el seu disseny gràfic i el seu codi font estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de Murta Animacions. Queda per tant totalment prohibida la seva reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l'autorització expressa de Murta Animacions.

Contingut de la web i enllaços

En www.murtanimacions.com no ens responsabilitzem del mal ús que es realitze dels continguts de la nostra pàgina web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumim cap responsabilitat per la informació continguda a les pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per enllaços o cercadors des d'aquesta web.

Actualització i modificació de la pàgina web

Murta Animacions es reserva el dret a modificar o eliminar, sense previ avís, tant la informació continguda en el seu lloc web com la seva configuració i presentació, sense assumir responsabilitat alguna per això.

Indicacions sobre aspectes tècnics

Murta Animacions no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o fallades en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'Internet, així com de danys que poguessin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fos del control de Murta Animacions. També quedem exonerats de tota responsabilitat davant possibles danys o perjudicis que pugui sofrir l'usuari a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan escaigui de fonts alienes a nosaltres.